Efficiënter werken met zakelijk glasvezel

Als je aan het werk bent, bestaat er niks vervelender dan traag internet. Lange laadtijden, haperende beeldschermen, vastlopende websites… het is niet alleen irritant, het kost jou ook nog eens veel tijd. Tijd die jouw baas jou gewoon door moet betalen, terwijl je veel minder productief bent geweest. Om dit te voorkomen, is het verstandig om als bedrijf gebruik te maken van zakelijk glasvezel internet. Snel, betrouwbaar en innovatief: wat wil je nog meer?

Snelheid

Als iets kenmerkend is voor zakelijk glasvezel, is het wel de snelheid waarmee je over het internet kan surfen. Jouw werknemers kunnen allemaal tegelijkertijd genieten van snel internet, aangezien het gelijkmatig verdeeld wordt over de gebruikers. Als een iemand dus zware bestanden aan het versturen is, heeft de ander daar dus geen last van. Wel zo fijn. Ook zijn de up- en downloadensnelheden erg voordeling. Binnen mum van tijd is het geüpload, zonder dat je er lang op hoeft te wachten. In de tussentijd kun je nog even snel een mailtje beantwoorden – zonder dat de computer vastloopt – en je bestand is al verstuurd of staat online. Je ervaart dus minder downtime, waardoor je veel productiever werkt. Wil je meer weten over zakelijk glasvezel? Ga dan naar deze website.

Overige tips

Natuurlijk bepaalt internet een groot deel hoe efficiënt en productief je bezig bent. Als het er uit ligt, kun je weinig doen, maar als het traag is, net zo weinig. Bovendien bepalen andere factoren ook hoe productief je werkt. Onderstaande tips zullen helpen zodat je nog beter aan de slag kunt!

  • Maak lijstjes. Ben je soms het overzicht kwijt? Dan is het verstandig om op te schrijven wat je exact aan het doen bent of wat je nog moet gaan doen. Alleen zo kan je goed onthouden waar je nou echt mee bezig bent en voorkom je dat je bepaalde zaken vergeet. Dat zou maar net een belangrijk gedeelte zijn van een teampresentatie.
  • Neem genoeg pauzes. Naast de lunchpauze en koffiepauzes tussendoor, is het goed om soms even niks te doen tussendoor. Het is sowieso goed om ieder uur een minuut te bewegen, zodat je bloed goed doorstroomt, maar ook zodat je even wat anders doet. Het is overigens ook aan te raden om tijdens je lunchpauze te wandelen; schone lucht verricht wonderen!
  • Leg je telefoon weg. Hoe verleidelijk het ook is om snel op dat ene berichtje te reageren, je baas is er minder blij mee. Leg daarom je telefoon in een la, kluis of in je tas en haal hem er alleen uit tijdens pauzes of als je iets dringend moet opzoeken. Zo voorkom je dat je snel afgeleid raakt en minder productief werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *