Google Ads of zoekmachine optimalisatie

online marketing bureau

Wat is de beste beslissing?

Probeer je te beslissen of je beter Google Ads of zoekmachine optimalisatie (SEO) kunt gebruiken? Zo ja, dan is dit bericht voor jou.

Als het erom gaat je website online zichtbaarder te maken, heb je in principe twee mogelijkheden om uit te kiezen – Google Ads en Zoekmachine Optimalisatie. In het volgende artikel bekijken we enkele van de voor- en nadelen van beide opties, in een poging je te helpen een beter geïnformeerde beslissing te nemen.

Een belangrijk verschil tussen Google advertenties en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is dat SEO je gratis verkeer uit zoekmachines oplevert, terwijl je bij Google Ads moet betalen als proentiele klanten op jouw advertenties klikken. ROXTAR online marketing bureau uit Amsterdam gelooft in het gebruik van zowel Google Ads als SEO om relevant online verkeer aan te trekken.

Als je een nieuwe website of blog begint, krijg je meteen de keuze welke vorm van internet marketing je wilt uitproberen – zoekmachine optimalisatie (SEO) of pay per click (PPC). Beide hebben hun eigen verdiensten en kunnen even kosteneffectieve manieren zijn om geïnteresseerd verkeer op te wekken. Het zit zo, sommige cliënten zullen succes hebben met slechts een van beide, terwijl anderen beide methoden tegelijk op verschillende sites hebben gebruikt.

Kiezen tussen SEO of SEA?

Er zijn veel verschillen tussen Google AdWords en zoekmachine optimalisatie (SEO). Als je een marketing strategie voor je bedrijf uitstippelt, kan het moeilijk zijn te beslissen op welke van de twee je je moet richten. In dit artikel praten we over belangrijke overwegingen die je moet maken bij het kiezen tussen de twee.

Kiezen tussen Google Ads en zoekmachine optimalisatie (SEO) is een ingewikkelde kwestie. Er zijn veel variabelen en als je het een miljoen mensen zou vragen, zou je een miljoen antwoorden kunnen krijgen.

Voor een gedegen advies met de beste strategie neem je contact op met ROXTAR Online Marketing in Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *