Inspiratie voor Eijffinger behang

Eijffinger behang

Wat valt je het eerste op als je een huis of pand binnenloopt? Iets dat de sfeer meteen zet? Over het algemeen zijn dat natuurlijk de muren. De muren bestrijken namelijk het grootste oppervlak van je gezichtsveld, ze zijn in de meeste gevallen niet te missen, tenzij je in een glazen gebouw loopt natuurlijk. De muren zijn dus bepalend voor de sfeer. In veel huizen zijn de muren standaard wit. Een beetje saai en een beetje veilig, maar op zichzelf is daar natuurlijk helemaal niks mis mee. Maar wil je nu echt een andere, persoonlijke en unieke sfeer in je huis creëren? Dat is tegenwoordig zeer goed mogelijk het zeer gevarieerde aanbod van Eijffinger behang.

Eijffinger behang

Voor ieder wat wils

Zoals gezegde gaat, voor ieder wat wils is in dit geval iets wat je letterlijk zo kunt opvatten. Er zijn vele varianten beschikbaar waaruit kan worden gekozen. Wil je graag een klassieke uitsraling bewerkstelligen? Ga dan voor een eigentijds bloemenbehang dat niet zou misstaan in een kasteel van 200 jaar oud. Ben je liever van de minimalistische stijl en wil je niet teveel poespas aan je muur? Ook dan zijn de keuzes enorm. Wat te denken van bijvoorbeeld Eijffinger behang met een sfeervolle en realistische afbeelding van een dierenhuid?

Behangen is niet moeilijk

Wanneer je eenmaal je keuze hebt gemaakt uit de vele soorten behang die er zoal beschikbaar zijn, kun je gaan beginnen met het behangen. Sommige mensen zien daar tegenop omdat ze denken dat dit een ingewikkelde klus is die zij wellicht niet succesvol kunnen volbrengen. Niets is minder waar. Behangen is betrekkelijk simpel om zelf te doen. Om het kort samen te vatten zijn er slechts enkele stappen die gezet moeten worden om je behang mooi op je muren te krijgen. Zorg eerst dat je muur schoon is van plak of stof. Breng vervolgens de behanglijm aan op het behang. Begin altijd in een hoek en werk zo naar het einde van de muur toe. Het enige aspect waarbij je moet opletten is dat de banen nauwkeurig op elkaar aansluiten. Als je met geduld dit klusje doet dan lukt het altijd. En dat geldt ook voor niet zo handige mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *