Internet is niet gratis maar het kan vele malen sneller

Een internet abonnement is zeker niet gratis. Wanneer je je maandelijkse kosten eens goed onder de loep neemt zul je zien dat het behoorlijk veel geld kost. En bij sommige providers betaal je meer dan dat je ervoor terugkrijgt. Doordat we tegenwoordig altijd online zijn en steeds meer spullen in huis op het internet hebben aangesloten is een snelle verbinding erg belangrijk. Naast de snelheid is een stabiel draadloos netwerk iets waar je over na zou kunnen denken. Een zolder of tuin zonder internet kan tegenwoordig echt niet meer.  

Wat maakt internet zo duur?

Iets wat internet zo prijzig maakt is dat we er niet meer zonder kunnen. Alles is namelijk verbonden met het internet. Zelfs je televisie abonnement gaat tegenwoordig door dezelfde kabel. Je zou dan ook verwachten dat er honderden providers van internet zijn, maar dit is ook niet het geval. Enkele providers hebben de mogelijkheid in Nederland om internet aan te bieden. Een goede manier om je internetverbinding zo laag mogelijk te houden is door elk jaar over te stappen naar een andere provider. In de beginfase van je abonnement betaal je namelijk het minst. Bekijk de Ziggo aanbiedingen en sluit je abonnement binnen een aantal klikken over. En de eerste paar maanden betaal je aanzienlijk minder geld voor hetzelfde internet.

Een groter en stabieler netwerk met wifi punten

Een langzame of niet dekkende internetverbinding in huis mag tegenwoordig echt niet meer gebeuren. Door een aantal wifi versterkers te installeren kun je eenvoudig wat doen aan je draadloos netwerk. Deze versterkers kun je bij het afsluiten van een nieuw abonnement steeds vaker gratis ontvangen. De provider wil namelijk ook dat jij een goed en overal werkende draadloze verbinding hebt. Het aansluiten van een aantal extra draadloze punten zal je draadloze verbinding vele malen beter doen werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *