Wat is linkbuilding

maatwerk linkbuilding

Linkbuilding is noodzakelijk in SEO omdat het organische verkeer drijft door zoekmachines, vooral in concurrerende sectoren. Maatwerk linkbuilding, in combinatie met solide technische SEO-fundamenten, uitstekende on-page SEO, fantastische inhoud, en een leuke gebruikerservaring, kan succesvol zijn in het rijden van meer organisch verkeer. Maar wat is linkbuilding precies?

maatwerk linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Eenvoudig gedefinieerd, maatwerk linkbuilding is het proces van het verkrijgen van andere websites om terug te koppelen naar de uwe. Alle marketeers en bedrijfseigenaars zouden in verbindingsbouw moeten geïnteresseerd zijn om verwijzingsverkeer op te voeren en het gezag van hun website te verbeteren.

Niet alle links worden bewust gebouwd door SEO’s of marketeers. Veel van hen zullen om een reeks redenen worden maken, zoals een journalist die een nieuwsverhaal behandelt en een link naar een bron legt, of een blogger die zoveel van zijn nieuwe koffiezetapparaat houdt dat ze een link leggen met de detailhandelaar die het aan hen verkocht.

Waarom zou je links bouwen?

Backlinks blijven een noodzakelijke component in hoe elke zoekmachine bespreekt welke sites rangschikken voor welke zoekwoorden, ondanks het feit dat de algoritmen van Google ingewikkeld zijn en zich voortdurend ontwikkelen. De bouw van verbindingen is één van de talrijke technieken SEO die worden gebruikt omdat de verbindingen aan Google erop wijzen dat je plaats een waardevol middel dat van verwijzing verdient is. Als gevolg hiervan hebben sites met meer backlinks de neiging om hoger te worden.

Hoe bouw je links?

Er is echter een goede en verkeerde aanpak om verbindingen met je site te maken. Als je zich zorgen maakt over de gezondheid op de lange termijn van je site en bedrijf, moet je zich alleen bezighouden met natuurlijke koppeling, wat het proces is van het verdienen van verbindingen in plaats van het kopen van hen of het verkrijgen van hen via andere middelen (soms bekend als zwarte hoed SEO, een praktijk die kan je plaats in wezen verboden van de onderzoeksresultaten.).

De natuurlijke, organische verbindingsopbouw daarentegen is een lastige en tijdrovende werkwijze. Niet alle links zijn gelijk gemaakt: Een verbinding van een gerenommeerde website, zoals de Wall Street Journal, zal een grotere invloed hebben op je SERP-resultaten dan een link van een kleine of recent gebouwde website, maar kwalitatief hoogwaardige links zijn moeilijker te verkrijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *