Wat zijn goede refurbished laptops?

refurbished laptop

Ik heb liever een goede refurbished laptop dan iets wat ik nieuw kan kopen. De beste laptops zijn naar mijn mening laptops die door de fabrikant van de laptop zelf zijn gereviseerd. Hoewel ze misschien niet bijzonder zorgvuldig zijn geïnspecteerd om te zien wat er moest worden opgeknapt, moeten ze wel een redelijk hoge doorverkoopwaarde hebben omdat ze gebruikt zijn.

Als u een nieuwe laptop koopt, zorg er dan voor dat de laptop geschikt is voor intensief gebruik. De laptop die ik momenteel bezit was een opgeknapte MacBook Pro. Het was een van de beste laptops die ik ooit heb gehad.

Wie refurbished de laptop?

Dat betekent dat hij door Apple zelf is opgeknapt. Hij is opgeknapt voor een lage prijs, maar er zitten nog veel van de originele interne onderdelen in. Een van de beste laptops die ik ooit heb gehad, hoewel dat aanvankelijk niet het geval was.

Als de laptops eenmaal zijn opgeknapt, moeten ze een jaar garantie hebben. Die garantie houdt wel in dat als er iets mis is met je refurbished laptop, je een nieuwe moet kopen. Dat kan niet met een nieuwe laptop. U zult dan een nieuwe moeten kopen.

refurbished laptop

Zelf doen?

Heb jij wel eens een laptop opgeknapt? Hoe was het en zou je anderen aanraden om hun eigen laptop op te knappen? Het is ook mogelijk om refurbished Macs te kopen bij de Apple Store. Ze hebben een reeks MacBooks, maar ook een hele reeks Macs in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *