Wie zijn de beste online marketing sprekers?

Als marketeers zijn we altijd op zoek naar inspiratie.

Als we geen inhoud maken, brengen we onze weinige vrije momenten door met het bijdragen aan nieuwe gesprekken in onze professionele Facebook- en LinkedIn-groepen, om een idee te krijgen van de nieuwste trends van relevante branches en scrollen door geselecteerde nieuwsbrieven die we ontvangen nadat we onze informatie zorgvuldig hebben gedeeld. .

Maar soms is er niets dat te vergelijken is met het gevoel een congrescentrum binnen te gaan met honderden of zelfs duizenden andere carrièregerichte mensen om je bloed te laten pompen. Of om het gebrul van de menigte te horen tijdens die openingstoespraak … het is een krachtige ervaring.

Maar met zoveel bedrijven die tegenwoordig conferenties organiseren, hoe zorgt u dan voor de ROI van een reis naar een van de evenementen die gedurende het kalenderjaar plaatsvinden?

Dit artikel is bedoeld om u te helpen bij het besluitvormingsproces. Hieronder vindt u een van de beste sprekers op het gebied van digitale marketing op het moment die in 2021 op conferenties zullen presenteren.

Lars Maat


Lars Maat is een spreker online marketing voornamelijk op het gebied van SEA en Social Advertising. Hier liggen dan ook Lars zijn sterktes. Zo is Lars een van de weinige in Nederland die gespecialiseerd is in messenger bots die je in kunt zetten met Facebook advertenties.

Doe zelf onderzoek


Wat uw specialiteit of domein ook is, Lars Maat kan u zeker van dienst zijn. Of het nu gaat om gratis tips, of uitbesteden van je campagnes (iets wat Lars Maat ook doet met zijn eigen bureau: Maatwerk Online), u kunt bij hem terecht. U zult echter zelf wel onderzoek moeten doen of de expertises van Lars relevant zijn voor u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *